top of page
  • Admin

İbrahim Murat Gündüz'ün "Vatan fedaileri" timi Antakya'da bir can kurtardı!

Türkiye Muaythai Federasyonundan aldıkları izin ile AFAD bünyesinde kurtarma çalışmalarında ter döken Adanalı girişimci İbrahim Murat Gündüz’ün gönüllü antrenörlerden kurduğu deprem kurtarma ekibinin 09.02.2023 tarihinde Antakya’da enkaz altında kalmış bir depremzedeyi enkaz altından canlı olarak kurtarmayı başarmaları herkesi sevince boğdu.


muratgunduzofficial
muratgunduzofficial.com

İbrahim Murat Gündüz ve yakın dostu Türkiye Muaythai Milli Takımı antrenörü Şahin Eroğlu’nun depremden 24 saat sonra tamamen gönüllü antrenörlerden oluşturdukları kurtarma ekibi depremzedelere yardım etmeye devam ediyor.


İbrahim Murat gündüz’ün kurduğu tamamı gönüllü antrenörlerden oluşan yardım kurtarma ekibin’den İbrahim Murat Gündüz ‘Vatan Fedaileri’ diye söz ediyor.



muratgunduzofficial
muratgunduzofficial.com

Vatan fedaileri isimli deprem yardım ekibi şu ana kadar AFAD ile koordineli olarak pek çok depremzedeye yardım etti, bugün bir can kurtarmayı başaran vatan fedaileri İbrahim Murat Gündüz’ü çok duygulandırdı.


İbrahim Murat gündüz: Bugünkü mutluluğumu kelimeler ile ifade edemiyorum, gerçekten çok sevinçliyim. En başta gönüllü antrenörlerimizden oluşturduğumuz kurtarma timi olmak üzere bizlere afet bölgesinde yardım fırsatını tanıyan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız’a çok teşekkür ederim. Biz Türk Milleti olarak zor günlerde kenetlenen asil bir Milletiz, gün birlik olma günüdür. Hepimiz maddiyat gözetmeden Devletimize yardımcı olmalıyız, bu yaşananlar herkesin başına gelebilecek bir olay, Yüce Rabbim Türk Milletini korusun, Millet olarak Devletimiz ile birlikte olmalıyız, antrenörlerimizle iftihar ediyorum, Rabbim bize maddi ve manevi güç verdikçe Milletimiz ve Devletimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı

Recent Posts

See All
bottom of page