top of page
  • Admin

İbrahim Murat Gündüz: “Mücadeleden Çok Fairplay Önemli”


muratgunduzofficial
muratgunduzofficial.com

Türk sporu ve sporcusuna destekleri ile bilinen İbrahim Murat Gündüz, genç sporculara verdiği destek devam ediyor. Kick boks camiasında öne çıkan Ali Göktürk Benli ve dana birçok ismin gelişiminde rol alan böylece Göktürk’ün kick boks camiasında tanınmasını sağlayan İbrahim Murat Gündüz “Mücadeleden çok fairplay önemli” dedi.

Kick boksun hırsa ve yeteneğe dayalı bir spor dalı olduğunu belirten İbrahim Murat Gündüz bazen hırsa kurban giderek fairplayı unuttuklarını aslında sporda karşıdaki insanın durumunu en iyi şekilde anlamak gerektiğini söyledi. Destek verdiği genç sporcuların bundan hiçbir zaman ödün vermediğini belirten Gündüz, mücadele sırasında hırsın aslında en büyük yenilgi olduğunu da aktardı.

Düşeni Kaldırmak Bizim Vazifemiz”

İbrahim Murat Gündüz genç isimlerle yaptığı boks maçında objektiflere güzel bir görüntü verdi. Genç sporcu ile yaptığı maçta yere düşen İbrahim Murat Gündüz’ü rakibi elinden tutarak kaldırdı. İbrahim Murat Gündüz yansıttığı bu görüntü de şunları aktardı “Burada insanlara mesaj vermek istiyorum düşeni kaldırmak bizim vazifemiz” dedi.



Her sporcunun bu görüntüden örnek almasını isteyen Gündüz, başarılı sporcunun aslında empati kurabilen karşısındaki insanı anlayabilen insan olduğunu aktardı. Bu amaçla destek olduğu kick bokscu Ali Göktürk Benli gibi genç isimlerin bu yolda ilerlediğini daima çizgisinden şaşmayarak ilerlediğini hatırlattı. Gelecek nesil sporcuların da bu amaç uğrunda ilerlemelerini belirten Gündüz “Türk sporunda fairplay uğruna elimizden geleni yapacağız” dedi.

Recent Posts

See All

PDF link 29/04/24

https://online.fliphtml5.com/nszqp/dccc/index.html#p=1

image links list 29/04/24

https://pic.survivalhost.org/image/hulya-duru-gunduz-surfing-club-birthday-party.evl7E https://pic.survivalhost.org/image/ibrahim-murat-gunduzs-daughters.evKGU https://pic.survivalhost.org/image/hulya

tinypic.host ibrahim murat gunduz image links 29.04.24

https://tinypic.host/image/hulya-duru-gunduz-with-fight-trainer.Drv3Qv https://tinypic.host/image/hulya-duru-gunduz-boxing-with-boxing-coach.Drv2Ym https://tinypic.host/image/ibrahim-murat-gunduz%E2%8

bottom of page