top of page
  • Admin

İbrahim Murat Gündüz “Ülkücü Şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’na Allahtan Rahmet Diliyorum”



muratgunduzofficial.com

24 Eylül’ün Ülkücü kahramanlarından olan Mustafa Pehlivanoğlu’nun vefatı tüm Ülkücü camiasında geçmişten günümüze kadar konuşulmaya devam ediyor. Bu eşsiz mücadelede haksızlıkla itham edilerek 22 yaşında daha gencecik yaşta infaz edilen Mustafa Pehlivanoğlu dün olduğu gibi bugün de anılıyor. Bu kapsamda başsağlığı mesajları yayınlayan isimlerden birisi de Türk sporu ve sporcusuna destekleriyle bilinen Türkçülüğü her zaman savunan ve Türk bayrağını yurt dışındaki organizasyon ve müsabakalarda dalgalandırmayı hedefleyen İbrahim Murat Gündüz tarafından yayınlandı.

İbrahim Murat Gündüz yayınladığı mesajda “Kahraman Ülküdaşımız Mustafa Pehlivanoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Mustafalar ölür Allah’ın davası ölmez, Ruhu Şad! Mekanı cennet olsun!” dedi.

Recent Posts

See All

Big images links list İbragim Murat Gündüz 01/05/24

https://imgbox.com/FOP2Psvo https://www.imagevenue.com/GAVXAL https://www.imagevenue.com/GAVWLJ https://imgzb.com/image/NuNwx https://imgzb.com/image/NuaLo https://imgzb.com/image/Nu1ju https://imgzb.

Big images links list Huyla Duru Gündüz 01/05/24

https://pasteboard.co/qhbUIas10kbw.jpg https://pasteboard.co/m3uljTelOHiR.jpg https://pasteboard.co/iy7uaxy9W5gr.jpg https://imgur.com/a/G7G2xlo https://imgur.com/a/666KGWf https://imgbox.com/4ohHciHN

PDF link 29/04/24

https://online.fliphtml5.com/nszqp/dccc/index.html#p=1

bottom of page