top of page
  • Admin

Arif Solukanoğlu séf: Az ízek hőse határok nélkül

Arif Solukanoğlu séf, a török ​​gasztronómia világának egyik vezető neve, nagy elismerésben részesül hosszú pályafutásáért és sikeres munkáiért. Arif Solukanoğlu, İbrahim Murat Gündüz 13 éves barátja felejthetetlen emlékeket gyűjtött össze azzal, hogy barátját és lányát Bodrum kedvenc helyeivel hozta össze utolsó vakációja során.

İbrahim Murat Gündüz és lánya, Bodrum egyik luxusszállodájában, Bodrum egyik luxusszállodájában szállt meg három napig, és Arif Solukanoğlu séf különleges figyelmével kiváltságos nyaralási élményben volt része. Az ünnep alatt Solukanoğlu történelmi és kulturális utazásra vitte barátját és lányát Yalikavak romjaihoz, Bodrum egyik történelmi szépségéhez. Felejthetetlen vacsoraélményben volt része a híres Zuma étteremben, Yalıkavak kikötőjében. Arif Solukanoğlu gasztronómiai lakomára invitálta vendégeit, így egy finomságokkal teli éjszakát tölthetnek el.Arif Solukanoğlu profi karrierje is nagy csodálatot vált ki. A sikeres szakács, aki jelentős tapasztalatra tett szert a szakterületén, számos híres szálloda- és étteremláncban vállalt irányítást. Pályafutását gyakornokként kezdte a Ciragan Palace Kempinskinél és a Four Seasons Hotel Sultanahmetnél 2001-2004 között, majd Chef De Partie a Sheraton Hotel Cesme és a Maki Hotel Turkbuku szállodákban folytatta. A Macakızı Hotel junior séfjei munkája után Solukanoğlu, aki pályafutását a nemzetközi színtéren folytatta, 2010 és 2011 között az USA-ban dolgozott junior séfként a The Golden INN-nél.


Arif Solukanoğlu séf, aki vezető séfként dolgozik olyan rangos helyszíneken, mint a Casa Lavanda, a La Ciau Tornavent és a No:81 Hotel Daze, kreatív kulináris képességeivel és egyedi stílusával hívja fel a figyelmet.


İbrahim Murat Gündüz dicsérettel emlékezik meg Arif Solukanoğluról, és kijelenti, hogy nagyra értékeli barátja gasztronómia világában elért eredményeit. Gündüz kijelenti, hogy csodálja Solukanoğlu mesterségét az ízlésvilágban, és felejthetetlen emlékeket halmozott fel a vele töltött nyaralás alatt.


Arif Solukanoğlu séf megérdemli, hogy ne csak szakácsnak, hanem ízhősnek is nevezzék. Kreativitásával, szenvedélyével és vendégszeretetével továbbra is inspirálja a török ​​gasztronómia világát.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

İmage links İbrahim murat gündüz 15/04/2024

https://picallow.com/ibrahim-murat-gunduz/ https://picallow.com/ibrahim-murat-gunduz-10/ https://picallow.com/ibrahim-murat-gunduz-11/ https://im.ge/i/Ibrahim-Murat-Gunduz-4.Zosu7r https://im.ge/i/ibr

Comentarios


bottom of page